Keresés

 

Fotóalbumot csak a Magyar Csincsilla Klub tagjai kaphatnak.

Klubtagnak az minősül, aki adott évben tagdíjat fizetett. Belépés az évfolyamán bármikor lehetséges, erről bővebb információt a Leendő klubtagoknak menüpont alatt találsz.

 

Az albumodba, 50 darab 640*480-as képet tölthetsz fel. A nagyobb méretű képek is átméretezésre kerülnek, tehát érdemesebb a megfelelő mérettel dolgozni. Kérjük figyelj a képek minőségére!

A feltöltött képekre az egyesület neve felkerül, melynek elsődleges célja, hogy az esetleges másoláskor is nyilvánvaló legyen a fotó származási helye.

A fotóalbumot elsősorban saját fotóid megosztására használd. Amennyiben nem saját fotót töltesz fel, a képen meg kell jelennie a forrásnak.

 

A Magyar Csincsilla klub, semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges obszcén, szexuális jellegű, politikai, vallási vagy etnikai hova tartozást sértő fényképért.

A honlap üzemeltetői fenntartják a jogok, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljék a nem megfelelő minőségű, témájú, vagy forrás megjelölés nélküli de egyértelműen nem a felhasználó saját tulajdonát képező fotókat.

 

Feltöltés menete

Belépés után, a Fotóalbum menüben, jobb oldalon a keresés mező felett megjelenik a Galériáim felirat. Arra kattintva jutunk a képkezelő felületre. A feltöltésnél mindig válaszd ki a galériát! Az adatlap fölött a fekete floppy alakú ikonra kattintva indul el a mentés.

Feltöltés után, a Képeim lista alatt tudod törölni, illetve szerkeszteni a kép adatait.

Kytiara
Gömbi & Molly!
Csincsilláim Tatabányán!
Bandita
Ő az én kicsi kis Banditám :)
No pictures in gallery
Macs82
CaveCat
 • Képek találomra
   
  Feltöltve 2010. július 07., szerda
  Feltöltve 2011. május 31., kedd
  Feltöltve 2010. július 31., szombat
   
 • Új képek
   
  Feltöltve 2012. január 17., kedd
  Feltöltve 2012. január 17., kedd
  Feltöltve 2012. január 17., kedd
   
<< Indítás < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 6

Kép találomra

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Szavazások

Ajándékoznál állatot?
 

Hirdetés